Emotivno na izvođenju “Još četiri”, sjutra na FIAT IDENTITET 2022 stiže “Naša kuća” iz Italije

Emotivno na izvođenju “Još četiri”, sjutra na FIAT IDENTITET 2022 stiže “Naša kuća” iz Italije

Foto: Duško Miljanić

Po riječima glumica iz predstave “Još četiri”, njihova priča može da se vezuje za više aktuelnih situacija u svijetu, a svako novo izvođenje za njih znači još različitih emocija i utisaka, saopšteno je iz tima FIAT-a nakon jučerašnjeg igranja u Podgorici.

Nakon što je publika pogledala treću takmičarsku predstavu, na košarkaškom igralištu u Njegoševom parku, vođen je razgovor na temu trash film sa Vladimirom Bečanovićem, nakon čega je publika uživala u filmu “Gosti iz galaksije” Dušana Vukotića.

Sjutra u 20 časova na Platou Muzičkog centra i Crnogorske kinoteke publika će imati priliku da isprati i četvrtu takmičarsku predstavu naziva “Naša kuća” čiju produkciju potpisuje Hombre Collettivo.

Nerealni realizam tresh-a, Moderator.Vladimir Vučinić, 05.09.2022., Foto: D.Miljanić

Predstava istražuje mehanizme i dinamiku organizovanog kriminala i njegov odnos prema moći i institucijama. Akteri su sebe stavili u kožu i napadača i žrtava jer, u njihovoj viziji, svako živi oba fenomena u svakodnevnom ponašanju, dodaju organizatori.

Creative industry market je sjutra rezervisan za Glinko crafts, ručno rađeni nakit od gline i Crnogorsku bojanku, brend koji već neko vrijeme drži pažnju u crnogorskom društvu. Oni će se na igralištu predstaviti od 20 časova, kažu domaćini.

U 21 čas, na košarkaškom igralištu Njegoševog parka, počinje veče posvećeno knjizi “Moja mama zna šta se dešava u velikim gradovima” Radmile Petrović, nakon čega će u 22 časa, na istoj lokaciji, koncert imati bend YONIC.

Yonic postoji od 2017. godine i nakon više od dvije godine aktivnog rada objavljen je album “Infinite loop” na kojem se nalazi 10 autorskih pjesama. Muzički pravac je neobična fuzija žanrova: alternativni rok, post rok i pop, najavljuju svirku iz tima FIAT-a.

Ulaz na sve programe FIAT IDENTITET 2022 je slobodan.

Message
x